Ljutomer

MISEL DNEVA

"Kdor duhovnika kritizira, ga opravlja, tudi če je kriv, ne dela Bogu v čast, ne podpira svete Cerkve, temveč ravno narobe, razširja pohujšanje."B. sl. Danijel Halas

Božja beseda


Vir: www.hozana.si

ANKETA

Pod katerim geslom obhajamo 100-letnico združitve prekmurskih Slovencev z matičnim narodom?
rezultati anket

2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  

28. NEDELJA MED LETOM - DODATNA OZNANILA

nedelja, 13.10.2019


 

1. Ob izhodu iz cerkve si vzemite nova župnijska dvotedenska oznanila.

2. Hvala vernikom iz ulic Kolodvorske, Soboške in Fulneške, da so skrbeli za čistočo in krašenje cerkve v minulih štirinajstih dnevih. Za čistočo cerkve in krašenje skrbijo naslednjih štirinajst dni verniki iz Glavnega trga, Postružnikove, Starega trga, Vrtne in Volkmerjeve ulice.

3. V četrtek, 17. oktobra po večerni sveti maši, srečanje za starše letošnjih birmancev v Mojem domu. Starši lepo vabljeni, da se srečanja udeležite, kjer se bomo pogovorili o stvareh, ki čakajo vaše otroke v letošnjem letu. Veselim se srečanja z vami.

4. Danes lahko že vzamete sveče Karitas za prvi november. Svojim darom pomagate pri delovanju naše župnijske Karitas. Priporočeni dar za svečo je 2 €. Sveče so pri Križevem oltarju.

5. Prihodnja nedelja je misijonska nedelja. Vaš dar pri vseh svetih mašah je za misijone. Hvala vam za vaš dar, ki ga boste namenili za misijone. Osrednja slovesnost misijonske nedelje bo v župniji sv. Nikolaja v Murski Soboti, s pričetkom ob 15.00 uri, ko bo molitvena ura in po molitveni uri sveta maša. Lepo vabljeni.

6. Še vedno velja povabilo k molitvi rožnega venca pred sveto mašo, ob molitveni uri in prav tako po družinah. Samo tako se bodo otroci lahko naučili moliti rožni venec. Starši ste prvi kateheti.

7. Hvala možem za košnjo trave okoli cerkve in župnišča. Prav tako hvala vsem ženam, ki so počistile okolico. Bog vam povrni za vaše delo.

8. Kot običajno ste povabljeni, da oddate spomine svojih rajnih. Napišite jih na listek, ki ga dobite na policah z verskim tiskom in oddajte v zakristiji. V mesecu novembru bomo 2 krat tedensko opravili sveto mašo po tem namenu.