Ljutomer

MISEL DNEVA

"Ali ni čudež, da ta mrtva zemlja hrani vse živo: toliko vrst rastlinstva, živalstva, 6 milijard ljudi. Vsak dan mora zrasti toliko hrane, da se vse to nasiti. Človek se baha, da on ustvarja, v resnici kvečjemu sadi, zaliva, pobira sadeža ? rast pa daje Bog, ki je vse ustvaril. Čudežna pomnožitev kruha v puščavi je pred našimi očmi." B. sl. Alojzij Kozar

Božja beseda


Vir: www.hozana.si

ANKETA

Pod katerim geslom obhajamo 100-letnico združitve prekmurskih Slovencev z matičnim narodom?
rezultati anket

Vpis

VPISI V VEROUČNO LETO 2018/2019

Spoštovani starši.

Pred nami je novo veroučno leto. Za obisk verouka boste starši osebno vpisali svojega otroka. S seboj prinesite podpisano spričevalo

Vpisi potekajo v ponedeljek, 10. septembra, v torek, 11. septembra, v četrtek, 13. septembra in v petek, 14. septembra od 16.00 ure do 17.30 ure v Mojem Domu v veroučnih učilnicah za vse razrede hkrati.

POMEMBNO!

Otrok lahko prihaja k verouku samo z vpisom staršev. Otroke naj v veroučno leto 2018/2019 vpisujejo starši ali skrbniki in ne babice ali dedki! Razen, če je res drugače nemogoče.

Za vpis v prvi razred prinesite DRUŽINSKO KNJIŽICO ali krstni list otroka- če je bil krščen v drugi župniji.

Za veroučenca poravnate tudi prispevek za katehetsko dejavnost - 20?, drugi otrok 10? in za tretjega otoka prispevka ne rabite poravnati. V primeru, da ne bi mogli poravnati prispevka lahko zaprosite za odlog poravnave ali, da vam prispevek poravna Župnijska Karitas.. Ob vpisu dobite tudi učbenike, delovne in liturgične zvezke. Še enkrat spomnim; v primeru, da imate že rabljeni učbenik ga prinesite s seboj. Učbeniki bodo na razpolago samo ob vpisu.

Z veroukom pričenjamo v ponedeljek, 17. septembra 2018. Urnik je objavljen na oglasni deski in na spletni strani župnije. Ob vpisu se bomo skušali dogovoriti tudi o problemih glede obiska..

Priporočam, da se otok vključi v vsaj eno od dejavnosti v okviru župnije. V šoli jih je veliko. Pri nas so lahko ministranti, člani zbora, orkestra, Karitas, Slomškovega bralnega priznanja, Misijonskega krožka.

Napovednik


 ponedeljek, 09.09.2019 - sobota, 21.09.2019

ROMANJE MLADIH V STIČNO

več ...

Celotni seznam napovedi