Ljutomer

Vpis

VPISI V VEROUČNO LETO 2018/2019

Spoštovani starši.

Pred nami je novo veroučno leto. Za obisk verouka boste starši osebno vpisali svojega otroka. S seboj prinesite podpisano spričevalo

Vpisi potekajo v ponedeljek, 10. septembra, v torek, 11. septembra, v četrtek, 13. septembra in v petek, 14. septembra od 16.00 ure do 17.30 ure v Mojem Domu v veroučnih učilnicah za vse razrede hkrati.

POMEMBNO!

Otrok lahko prihaja k verouku samo z vpisom staršev. Otroke naj v veroučno leto 2018/2019 vpisujejo starši ali skrbniki in ne babice ali dedki! Razen, če je res drugače nemogoče.

Za vpis v prvi razred prinesite DRUŽINSKO KNJIŽICO ali krstni list otroka- če je bil krščen v drugi župniji.

Za veroučenca poravnate tudi prispevek za katehetsko dejavnost - 20?, drugi otrok 10? in za tretjega otoka prispevka ne rabite poravnati. V primeru, da ne bi mogli poravnati prispevka lahko zaprosite za odlog poravnave ali, da vam prispevek poravna Župnijska Karitas.. Ob vpisu dobite tudi učbenike, delovne in liturgične zvezke. Še enkrat spomnim; v primeru, da imate že rabljeni učbenik ga prinesite s seboj. Učbeniki bodo na razpolago samo ob vpisu.

Z veroukom pričenjamo v ponedeljek, 17. septembra 2018. Urnik je objavljen na oglasni deski in na spletni strani župnije. Ob vpisu se bomo skušali dogovoriti tudi o problemih glede obiska..

Priporočam, da se otok vključi v vsaj eno od dejavnosti v okviru župnije. V šoli jih je veliko. Pri nas so lahko ministranti, člani zbora, orkestra, Karitas, Slomškovega bralnega priznanja, Misijonskega krožka.

Napovednik


 ponedeljek, 20.07.2020 - nedelja, 20.09.2020

Navodila slovenskih škofov v slovenskih cerkvah v času začasne umiritve epidemije COVID-19

Navodila slovenskih škofov v slovenskih cerkvah v času začasne umiritve epidemije COVID-19 več ...

Celotni seznam napovedi